Greenfee aftaler

GemGemGemGem

Hammel Golf Klub har indgået Greenfee aftale med klubberne der ses her.
Gældende prisaftale: kr. 200,- alle dage:

Gæstespillerne skal legitimere sig med sit personlige DGU kort.

Norddjurs Golfklub

Nordvestjysk Golfklub

Randers Fjord Golfklub

Randers Golf Klub

Skanderborg Golfklub

Skive Golf Klub

Tange Golf Klub

Tullamore Golf Club

Viborg Golfklub

Aabybro Golfklub

Aars Golfklub

Søhøjlandet Golf Klub

Greenfee

Greenfeepriser 2017 sommerbane (der kan betales med Visa dankort)
Brug af drivingrange afregnes ved Proshoppen – beliggende ved driving range.

Sommerbane 18 huls bane Par-3 Bane
Seniorer, hverdage Kr. 300,00 Kr. 150,00
Seniorer, weekend & helligdage Kr. 350,00 Kr. 175,00
Juniorer, alle dage Kr. 150,00 Kr. 60,00

Medlemmers gæster, alle dage Minus kr. 100,-
Greenfee samarbejde, se opslag (halv greenfee)
Greenfee samarbejde se opslag (minus 50 kr.)

Vinterbane (når der er frost på banen)
Seniorer alle dage  Kr. 150,00
Seniorer alle dage  Kr. 75,00

Seniorer = 18 år og derover
Juniorer =  Alle under 18 år

NB:
Greenfee-spil på Par 3 banen er kun tilladt sammen med medlemmer fra Hammel Golf Klub

Gratis greenfee for juniorer fra klubber i juniordistrikt 2:
Et juniormedlem kan invitere en juniorgæst fra en anden klub i distrikt 2 til gratis greenfeespil.

Gratis greenfee for juniorer i følgeskab med 1 betalende voksen:
Op til 3 juniorer kan spille gratis, når de spiller sammen med en betalende voksen greenfeespiller. Juniorer skal have greenfeebillet på baggen og indskrives i greenfeebogen – skriv junior i højre kolonne.

Gæstespillerene skal legitimere sig med et gyldigt Golf ID kort. DGU eller tilsvarende udenlandsk

• Alle rubrikker i greeenfee protokollen udfyldes
  • Greenfee betales
  • Greenfee bagmærket bæres synligt
  • Eventuel brug af driving range – poletter til bold automat købes i ProShop, Café 19 eller Sekretariat
  • Hammel Golf Klub deltager IKKE i følgende rabat aftaler:  Teetimekortet, Golfhäftet eller Gavekortet

Overtrædelse af ovennævnte regler vil medføre øjeblikkelig bortvisning fra banerne

På vores telefonsvarer på 86 96 18 19 samt på GolfBox, kan du altid holde dig orienteret om turneringer, banelukninger m.m.

HGK Bestyrelsen 2017

Gem