Velkommen til Café 19

Hammel Golf Klubs Café 19 er et tilbud til klubbens medlemmer og greenfee gæster, enten før eller efter dagens golfrunde – men er naturligvis åben for alle, også de der ikke spiller golf.

Vores køkken kan kreere alt fra den lette frokost til den store fest, hvad enten der er tale om at drikke en kop kaffe, en øl eller en sodavand, medens man nyder udsigten over banen, eller det drejer sig om fest og farver, vil vi glæde os til at tage imod.

Kontakt os for nærmere oplysninger angående arrangementer, menuer, buffetter mm.

Det er usømmeligt at leve for at spise,
men da det er nødvendig at spise for at leve,
bør vi opfylde denne pligt, som alle andre pligter
– ja, og med glæde på den fornøjeligste måde

På gensyn i Café 19

Menukort

Du er altid velkommen i Café 19 – til en en kop kaffe, en sodavand, en øl – samt naturligvis nyde et måltid mad fra Café 19 menukort:

Stjerneskud m/2 stegte fisk Kr. 60,-
Rød pølse – pr. stk Kr. 12,-
Pølsebrød – pr. stk Kr.   5,-
Håndmadder – pr. stk – uspecificeret Kr. 15,-

Drikkevarer (Fra 1. april er vi klar med fuldt menu kort)

Fadøl – Lille Carlsberg eller Carls Special Kr. 22,-
Fadøl – Mellem Carlsberg eller Carls Special – Eller Tuborg Rå Kr. 33,-
Fadøl – Stor Carlsberg eller Carls Special Kr. 50,-
Carlsberg el. Carls Special på dåse Kr. 20,-
Special øl
Guiness Draught, Kilkenny Draught, Carls Hvede
Kr. 33,-
Sodavand (0,50l)
Coca-Cola, Coca Cola Zero, Schweppes Lemon, Squash, Carlsberg Sport,
Nestea Peach el. Lemon
Kr. 20,-
Cider Somersby (0,33l) – Blackberry Kr. 20,-
Vin – HGK Rødvin & Hvidvin – flaske Kr. 85,-
Vin – HGK Rødvin & Hvidvin – glas Kr. 20,-

HGK Vin – Cabernet Sauvignon, Central Valley, Chile
Bouqueten er fyldig med god duft af moden frugt og et strejf af blomme. Smagen har masser af kraft og fylde, med en god struktur, er dejlig varm, blød og rund med en behagelig lang eftersmag.

Vine fra Café 19’s støvede vinkælder – spørg i baren
 Vin – Chiaretto Bardolino Rose (Kr. 95,- 1/1 flaske)    Kr. 25
Alkohol
Snaps Kr. 20,-
Cognac & Baileys Kr. 30,-
Kaffe eller The – Krus Kr. 10,-
Café 19 hjemmebagt kage Kr. 10,-

Servicevogn

Servicevogn fra Café 19 vil være på banen lørdag og søndag, til klubturneringer, samt ad hoc i løbet af ugen.

Fra servicevognen kan f.eks. købes øl/vand, kaffe, hjemmebagt kage, chokolade og frugt.

Gem