Tøjeksperten Bjørn

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med 120 butikker fordelt over hele landet. Vi sælger moderigtigt kvalitetstøj til den danske mand, som lægger vægt på god service og kvalificeret vejledning ved fornyelse af garderoben. Dette gælder både fritidstøj og det rigtige tøj til festen.

Vi gi’r bedre råd!
 – er du i tvivl om hvordan slipset skal bindes, hvilket tøj der er passende for en festlig begivenhed eller mangler du gode forslag til værtindegaven??
Check www.tøjeksperten.dk og få svarene under “Gode råd om tøj”. På siderne “kun for mænd” finder du en guide til valget af den rigtige cigar, cognac og golfudstyr.

Tøjeksperten Bjørn er sponsor i Hammel Golf Klub på gul teested hul 1, Åbningsmatchen samt beklædning til greenkeeper teamet.

Tøjeksperten Bjørn

Østergade 21