Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Redmark

Redmark er Danmarks nye landsdækkende revisionsvirksomhed med 200 ansatte og kontorer i Aalborg, Aars, Aarhus og København.

Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vores kernekompetencer er revision, regnskab og rådgivning.

Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer.

Vi vil være markante. Gøre en forskel for vores kunder. Efterlade et tydeligt aftryk der, hvor vi optræder. Som dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Dem, der er som de store, men aldrig på bekostning af nærhed og faglig stolthed.

Derfor valgte vi navnet Redmark og payoff’en ”vi står til regnskab”

Vi står til regnskab

At markere med rødt handler om grundighed. Om at anføre svagheder og styrker, om at understrege og strege over. Vi går aldrig på kompromis med hverken lovgivning eller god regnskabsskik – vi har modet til at påpege svagheder og tage eventuelle problemer i opløbet. Men også evnen til at se potentialer og nye veje at gå.

Og så er vi til at snakke med. Redmark hentyder nemlig også til varme, passion og menneskelighed. Bag tal og regnskabsmæssige kompetencer er vi mennesker af kød og blod, der brænder for det vi laver, og lever og ånder for vores kunder.

Men vi lader aldrig følelserne løbe af med os eller mister overblikket. Vi er professionelle til fingerspidserne og seriøse i alt, hvad vi gør. Derfor er vores varemærke, det runde ”R” blåt. ”R” symboliserer Regnskab, Revision og Rådgivning. De områder, vi har valgt at markere os på.

”At stå til regnskab” er et begreb, som er kendt af alle, og som betyder ”at påtage sig ansvaret”. Når man laver eller reviderer et regnskab, så handler det om tal. Når man står til regnskab, så står man inde for tallene. Så kan man regne med dem.

Blandt vores varemærke er et engagement ud over det sædvanlige. For os er du ikke blot et nummer i rækken. Som kunde hos Redmark har du krav på den bedste løsning hver gang

Redmark 

Sommervej 31C, 2. sal
8210 Århus V.

Telefon: 8613 3100
Web: www.redmark.dk
Mail: aarhus@redmark.dk