Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Mariendal Electrics

EL
Mariendal tilbyder fremtidssikrede løsninger og services inden for el-installationer til erhvervs- og privatmarkedet. Med vores døgnservice står vi til rådighed 24 timer i døgnet, året rundt.

IT
Med Mariendal IT som din IT-specialist og professionelle samarbejdspartner får du rådgivning, fremtidsparate driftsløsninger, serviceydelser samt viden om den nyeste IT-teknologi.

ENERGI
Mariendal er din kompetente samarbejdspartner indenfor energioptimering. Vi tilbyder dig energibesparende løsninger, lige fra energivenlige lyskilder til husstandsvindmøller – altid med udgangspunkt i dine behov.

AUTOMATION
Mariendal er din specialist i automatiserede totalløsninger til kontrol og overvågning af dine installationer i produktionsanlæg og bygninger.

SIKRING
Mariendal har stor erfaring inden for sikringsbranchen og er i stand til at løse alle dine sikringsopgaver såsom tyverisikring, overvågning, adgangskontrol og brandalarmeringsanlæg uanset opgavens størrelse.

MARINE
Som din professionelle samarbejdspartner står Mariendal for den totale styring af alle typer el-opgaver inden for marine- og offshore-industrien, hvad enten der er tale om renovering, nybygning eller service.

Mariendal El-Teknik A/S
Gasværksvej 44
9000 Aalborg

Telefon 7010 2077
Web: www.mariendal.dk
Mail: info@mariendal.dk