Velkommen til HGK SENIORKLUBBEN

HAMMEL GOLF KLUB

Seniorklub

Det er vores formål

• at skabe socialt samvær i og omkring klubben
  • at øge kendskabet til golfregler og etikette
  • at medvirke til at profilere HGK på positiv vis
  • at arrangere venskabsmatcher med andre golfklubber

Sæsonen starter den første mandag i april, og slutter den 2. sidste mandag i oktober. (Juli er der pause)

Hvis vejret tillader, spiller vi hele året, dog ikke turnering udenfor sæsonen.

Hver mandag kl. 10:00 går ca. 70-90 glade seniorer ud til en hyggelig runde golf.

Medlemmer skal være fyldt 60 år, være medlem af HGK samt have banetilladelse. Det koster 200,- kr. årligt og kan indbetales til:
3656 – 3656331682.

Man møder op kl. 09.15 og afleverer scorekort, så der kan sættes hold.

Se vedtægter for optagelse i Hammel Golf Klub Seniorklub.

Vi har en rigtig god kontakt til tre venskabsklubber, Norddjurs Golfklub, Søhøjlandets Golf Klub samt Aarhus Aadal Golf Club. Dette spil foregår således, at vi én gang om året besøger disse klubber, ligesom vi har genbesøg af dem. Det plejer at være nogle fornøjelige dage med stor tilslutning. Der kan i nogle tilfælde være adgangsbegrænsning på 40 personer, når vi spiller på udebane.

Men mød op og hils på os – vi vil gerne hilse på dig.

Bestyrelse:

Kontakt: E-mail : senior@hammelgolfklub.dk