HGK Seniorklub
Årsprogram 2017

Velkommen til HGK Seniorklub 2016 – vi starter sæsonen op den 3. april

Spil i seniorregi starter kl. 10:00. Scorekort skal være afleveret senest 09:15. Spillerne skal være klar til briefing kl. 09:30

Alle spiller stableford – Vi spiller i 4 rækker. Rækkeinddelingen kan løbende ændres idet det tilstræbes lige store rækker.Der spilles i max hcp. 42

Hvis man ikke skriver sig på startlisten, eller ikke indleverer scorekort efter spil, er man IKKE med i præmierækken.

Der uddeles præmier efter hver spilledag, og der er ingen gennemgående præmier.

Hver gang man vinder præmie, belastes man med 3 strafpoint. Strafpoint cleares ved hvert månedsskifte.

Årskontingent kr. 200,00 betales til klubbens kasserer ved sæsonstart. Kontingentet betales senest den 2. spilledag.

Den 22. maj og den 18. september er der månedsspil.

Der er sommerafslutning den 26. juni.

Sæsonslut / Generalforsamling 23. oktober

Ved måneds-, sommer-, venskabs- og sæsonafslutningen, er der fællesspisning.

Der startes igen efter ferie den 7. august.

Vi har venskabsturnering hjemme:
  • Den 24. april mod Åalen
  • Den 21. august mod Søhøjlandet
  • Den 11. september mod Norddjurs

Deltagerlister hænges op ca. 14 dage før, og tages ned mandagen inden kampen

Tilmelding samt betaling til venskabs-udebanematch sker hos kassereren  14 dage inden match. (mandagen)

Rækkeinddeling og præmiefordeling fastlægges af værtsklub.

Vi har venskabsturnering på udebane:
  • Den 10. maj mod Norddjurs
  • Den 13. juni mod Søhøjlandet
  • Den 10. august mod Ådalen
OBS… Vær opmærksom på venskabsklubs starttid !!
Alt spil i seniorklubben følger EGA regler

Formand:
Mogens Stab