Lokale Regler

Bemærk ! – Alle afstande er til midtgreen

Banemarkeringer:

•  Out of bounds: Hvide pæle, samt den banenære side af vildthegn (inkl. stolper) på 12. & 13. hul.
  •  Vandhazard: Gule pæle / plader = Parallel vandhazard: Røde pæle / plader
  •  Areal under reparation: Blå pæle / streger = Areal under reparation med spilleforbud: Blå pæle med sort top.
    • 1: Sten i bunkers er flytbare forhindringer. Lempelse iht. regel 24-1.
    • 2: Hvis et træ med støttepæl(e) eller et træ markeret med en blå plastring om stammen er til gene for spillerens stance eller området for hans tilsigtede sving, skal bolden, uden straf, løftes og droppes i overensstemmelse med regel 24-2b.
    • 3: Indhegnede arealer markeret i hjørnerne med blåt og sort top er areal under reparation med spilleforbud. Lempelse efter regel 25-1. Spilleren skal løfte bolden og droppe den uden straf inden for én køllelængde fra og ikke nærmere hullet end det nærmeste punkt for lempelse. Kan bolden ikke umiddelbart skaffes til veje, må den erstattes af en anden bold. Kan bolden ikke findes, anvendes regel 25-1c. Straf for overtrædelse af lokal regel: Hulspil – tab af hul, Slagspil – to straffeslag. Bold på green flyttet uforsætligt: Reglerne 18-2, 18-3 og 20-1, modificeres således: Når en spillers bold ligger på greenen, er der ingen straf, hvis bolden eller boldmarkeringsmærket uforsætligt flyttes af spilleren, hans partner, hans modstander, eller nogen af deres caddier eller udstyr. Den flyttede bold eller boldmarkeringsmærket skal genplaceres som foreskrevet i Reglerne 18-2, 18-3 og 20-1.
    • For alt spil på denne bane, må en spiller skaffe sig oplysning om afstand ved at bruge en afstandsmåler. Hvis en spiller, under en fastsat runde, bruger en afstandsmåler til at angive eller måle andre forhold, der kan påvirke hans spil (f.eks. højdeforskel, vindhastighed, m.v.), er dette et brud på Regel 14-3 med følgende straf: Første overtrædelse: Hulspil – tab af hul, Slagspil – to straffeslag -> Efterfølgende overtrædelse: Diskvalifikation *****