Lokalregler 2019

Hvide markeringer Out of bounds

Røde markeringer               Strafområde

Blå markeringer                  Areal under reparation

Blå pæle med grøn top       Areal under reparation med spilleforbud

Markeringer kan være pæle, plader og/eller afstribninger.

1. Den banenære side af stolperne på vildthegn danner out of bounds på 12. og 13. hul.
  2. Hvis en spillers bold ligger hvor som helst på banen, undtagen i et strafområde, og den ligger på eller berører et træ med støttepæl(e) eller et træ markeret med en blå plastring om stammen, eller et sådant træ er til gene for spillerens stance eller område for tilsigtede sving, skal spilleren tage lempelse efter Regel 16.1f.
  3. Provisorisk bold for en bold i et strafområde (Se opslag i klubhuset/hjemmeside).
    Hvis en spiller ved spil af hul 8 eller 10 ikke ved, om bolden er i strafområdet, må spilleren, i modsætning til Regel 18.3a, spille en provisorisk bold efter en af de 3 lempelsesmuligheder for et strafområde i Regel 17.1d. Den provisoriske bold bliver bolden i spil som normalt efter Regel 18.3, medmindre den oprindelige bold inden for 3 minutters søgetid:

1. ikke findes, eller det er blevet en kendsgerning eller så godt som sikkert, at den er i strafområde – så bliver den provisoriske bold spillerens bold i spil.
    2. findes i strafområdet – så kan spilleren vælge enten at
      1. fortsætte med at spille den oprindelige bold, eller
      2. fortsætte med at spille den provisoriske bold.

Straf for overtrædelse af Lokalregel
Generel straf (tab af hul i hulspil eller to strafslag i slagspil).