Lokale Regler

Gule markeringer                   Vandhazard

Røde markeringer                  Parallel vandhazard

Blå markeringer                     Areal under reparation

Blå pæle med sort top           Areal under reparation med spilleforbud

Markeringer kan være pæle, plader og/eller afstribninger.

1. Den banenære side af stolperne på vildthegn danner out of bounds på 12. og 13. hul.
  2. Sten i bunkers er ”flytbare forhindringer”. Regel 24-1.
  3. Hvis et træ med støttepæl(e) eller et træ markeret med en blå plastring om stammen er til gene for spillerens stance eller området for hans tilsigtede sving, skal bolden, uden straf, løftes og droppes i overensstemmelse med Regel 24-2b.

Straf for overtrædelse af Lokal Regel
Hulspil – tab af hul. Slagspil – to straffeslag.

Brug af Afstandsmålere

For alt spil på denne bane, må en spiller skaffe sig oplysning om afstand ved at bruge en afstandsmåler. Hvis en spiller, under en fastsat runde, bruger en afstandsmåler til at angive eller måle andre forhold, der kan påvirke hans spil (f.eks. højdeforskel, vindhastighed m.v.), er dette et brud på Regel 14-3.

Bold på green flyttet uforsætligt

Reglerne 18-2, 18-3 og 20-1, modificeres således:
Når en spillers bold ligger på greenen, er der ingen straf, hvis bolden eller boldmarkeringsmærket uforsætligt flyttes af spilleren, hans partner, hans modstander, eller nogen af deres caddier eller udstyr.
Den flyttede bold eller boldmarkeringsmærket skal genplaceres som foreskrevet i Reglerne 18-2, 18-3 og 20-1.

Se iøvrigt ophæng med info-grafik, der forklarer anvendelsen af reglen.

Godkendt af DGU juni 2017