Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Tirsdagsmatcher for herrer

Der spilles herrematch hver tirsdag fra og med april til midt i oktober – bemærk der spilles også i juli måned inkl. gunstart til afslutning. Du kan se mere i kalenderen for 2018 (følger snarest)

Der kan på de almindelige tirsdage spilles tirsdagsmatch hele dagen, men i sæsonen kan Herreklubbens medlemmer, som de eneste, booke starttider i Golfbox fra kl. 14:30 til kl. 17:52. Sidste tirsdag i hver måned er der gunstart fra kl.: 16:00 med efterfølgende fælles spisning of præmieoverrækkelse.

Der spilles igen i år med den ny turneringsform, hvor der gives point efter spillerens placering i hans aktuelle række. Disse point tages med, såfremt spilleren qua nyt hcp. skifter række.

Der er dog sket en del ændringer i beregningen, så læs venligst nedenstående turneringsbetingelser

Generelle betingelser

Turneringsform

I 2018 spiller vi atter en gennemgående OoM fra april til oktober og udensommerferie.
Vores altid spændende Eclectic turnering spilles fra april til september på alle tællende 18 hullers runder (jf. turneringsplanen).Alle 18 hullers runder spilles og registreres som EDS runder.Rækkeinddeling 2018

Rækkeinddeling for 2018 offentliggørelse i forbindelse med program for det nye år.

A-rækken:    0 til ?? – Der spilles slagspil/Stableford fra gul tee.
B-rækken: ?? til ?? – Der spilles Stableford fra gul tee.
C-rækken: ?? til ?? –  Der spilles Stableford fra gul tee.

OBS – ved års starten og  månedsafslutningerne – gunstart – spilles der stableford i alle tre rækker!

Det endelige antal præmier i hver række meldes ligeledes ud efter den anden spillerunde i april. I de to første runder vil der, begge tirsdage, være præmier til de første 3 i hver række. Præmierne overrækkes ved personlig fremmøde til månedsafslutningen!

Skulle man være forhindret i at deltage, i månedsafslutningen og ligger til præmie, skal man give besked på forhånd til bestyrelsen, samt sørge for at træffe aftale med en medspiller, om at modtage præmier for en.

Gældende Match på fremmed græs 2018:
Bestyrelsen arbejder igen i år på, at ”bytte” bane med en anden klub én tirsdag i perioden maj til august.
En sådan match på fremmed bane vil indgå som den tirsdags OoM runde, men vil ikke indgå i Eclectic.
 
Order of Merit
Turneringsformen for OoM 2017 spilles som de foregående år, hvor der tildeles pointene i forhold til spillernes placering i de aktuelle række og pointene tages med, såfremt spilleren qua nyt hcp. skifter række.

I hver række tildeles der hver tirsdag point baseret på ens placering:

1. plads: 100 point
2. plads: 80 point
3. plads: 70 point
4. plads: 60 point
5. plads: 50 point
6. plads: 40 point
7. plads: 30 point
8. plads: 20 point
9. plads: 10 point
Øvrige placeringer: 5 point

Dette betyder, at alle tildeles minimum 5 point uanset placering, når blot der foreligger et gyldigt scorekort. Der opnås dog ikke point for DQ, NS, NR, WD og lignende.

Splitpoint
Som tidligere, vil der ved ens score, på dagen, blive tildelt ”splitpoint”, altså slutter to eller flere spillere på samme score deles placeringernes point ligeligt iblandt dem.
Eksempel
3 spillere, i b-rækken, får alle 36 stableford point og deler førstepladsen i OOM.
Summen af de tre placeringer er: 100 + 80 + 70 = 250
hver spiller tildeles derfor 250/3 = 83,33

spillernes præmier på dagen, vil forsat blive fordelt efter de gældende regler for rangering; de sidste 9 huller, de sidste 6 huller osv.

Man spiller hver tirsdag i den række, som ens dagsaktuelle handikap dikterer. Skifter man række undervejs i turneringen (op eller ned), beholder man sine point og indgår nu i OoM i den nye række.

Årsvindere
Findes i alle tre rækker. Man deltager i den række man senest har opnået point i.

Skulle der opstå pointlighed imellem 2 eller flere spillere fra samme række, afgøres resultatet efter følgende rangorden: 1. deltagelse i flest turneringer, 2. flest 1. pladser, 3. flest 2. pladser, 4. flest 3. pladser, 5. herefter lodtrækning.

I 2017 vil der i alt være 30 spilledage i Herreklubben og af dem er de 24 tællende til OoM, samt de 20 tællende til Eclectic. De ikke-tællende, til OoM, er de to første 9 hullers runder, samt 4 månedsafslutninger.

Månedsafslutninger
Månedsafslutningerne afvikles med gunstart, og afslutningerne for april, maj, august vil indgå i OOM. I forbindelse medmånedsafslutningerne for juni, juli og september vil vi lave et socialt arrangement med forskellige og mere festlige spilformer og efterfølgende mad og hygge. Disse tre runder vil derfor ikke indgå i OoM.

I forbindelse med månedsafslutningen i oktober vil der blive afholdt generalforsamling. Der vil til alle månedsafslutningerne blive forsøgt at lave konkurrencer i konkurrencen.

Der vil komme flere oplysningerne om dette arrangement, så snart vi får aftalt de sidste detaljer.

Eclectic turneringen
I 2018 spiller vi igen en “slagspils” turnering i alle rækker – Eclectic – hvor det gælder om, at lukke det enkelte hul i den laveste mulige  score. Og vi har igen den taktiske overvejelse med i form af, at du kan/skal  “lukke” hullerne efterhånden som du mener, du har opnået bedste score på de enkelte huller.

Huller der ikke er “lukket” efter sidste spillerunde den 12. september tælles som en dobbelt boogie!

Man deltager i årets konkurrence i den række, hvori man er indplaceret efter runden 12. september.

Kontingent
Der betales 250 kr. for hele året ved sæsonstart. Dette giver ret til at bestille tider i Golfbox hver tirsdag eftermiddag, hvor tirsdagsherrerne har fortrinsret, og til at deltage i de månedlige gunstarter.
Man bedes betale via netbank: Reg.nr: 6110 – Kontonr.: 9041002674.
 
I tilfælde af dette er helt umuligt, kan betalingen ske via greenfeeboksen eller direkte på kontoret. Husk altid, at angive navn og DGU-nr.

Vi håber på den måde, at få registreret medlemmerne endnu hurtigere i år, så de uhindret kan bestille tider i Golfbox.

Generalforsamling
Generalforsamlingen i 2018 er fastsat til den XX. oktober.

Der henvises i øvrigt til Hammel golfklubs hjemmeside, under Medlemmer\Herreklubben, hvor vi så vidt muligt vil holde medlemmerne orienteret om nyheder og ændringer.

Med håbet om en rigtig god sæson
Herreklubbens bestyrelse

TESTIMONIALS

Hvad andre siger om os

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer