Skal du noget den 22. april

Søndag den 22. april slår Hammel Golf Klub dørene op til Golfens Dag!

Tag dine venner under armen eller kom alene, det eneste du skal huske er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for udstyr, trænere og frivillige, der kan guide dig rundt, så du ikke på noget tidspunkt vil føle dig overset.

Arrangementet er gratis og begynder kl. 10:00 og slutter kl. 16:00

Hammel Golf Klub inviterer til Golfens Dag. Lige meget om du er høj eller lav, gammel eller ung, kvinde eller mand eller alene eller ej, så er du inviteret til Golfens Dag, søndag den 22. april 2018!

Golf er for alle, og for mange bliver golf til livslang kærlighed. Golf er hygge, golf er socialt samvær, og så er det oveni købet sundt. Den helt store bonus er, at du kan begynde at gå ture med din nye kærlighed, uanset om du er fem eller 75 år. Golf har ingen start- eller udløbsdato. Det er det, vi kalder livslang kærlighed. Så kom ud og spil med, søndag den 22. april mellem kl. 10.00 og kl. 16.00. Hammel Golf Klub holder åbent hus for alle, der nærer den mindste interesse for at prøve kræfter med golfsporten.

Kom forbi, og få en uforpligtende introduktion til, hvad golf er, og prøv kræfter med driver, jern og putter. I løbet af dagen er der chance for at opleve begejstringen, når du rammer den lille hvide bold. Mød op på Mosevej 11B  mellem kl. 10.00 og kl. 16.00 og udnyt muligheden for at prøve kræfter på Driving Range, Putting Green og Par 3 banen.

Hammel Golf Klub instruktører står hele dagen klar til at hjælpe og guide dig igennem. Golfens Dag er gratis for alle besøgende. Det eneste du skal medbringe er godt humør, tøj og sko til vejret. Du behøver ikke at tilmelde dig eller have udstyr. Vi har grej, du kan låne. Bare mød op og brug et par timer på at opdage de mange glæder ved at spille golf. – Og så har vi et rigtig godt tilbud på et prøvemedlemskab.

For spørgsmål eller andet, kontakt sekretariatet på telefon 86 96 18 19 eller email info@hammelgolfklub.dk

Vi håber at se dig på Hammel golf Klub – Mosevej 11b, 8450 Hammel til Golfens Dag!’

Se video fra Dansk Golf Union – klik her