Generalforsamling 2017

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, tirsdag den 24. oktober.

Hermed indkaldelse, til dette års ordinære generalforsamling, for Herreklubben, i Hammel Golf Klub.

Generalforsamlingen vil finde sted i Hammel Golf Klubs, klubhus på Mosevej 11b i Hammel.

Generalforsamlingen vil blive afviklet i forbindelse med Herreklubbens årsafslutning, tirsdag den 24. oktober. Generalforsamlingen finder sted umiddelbart efter præmieuddelingen og forventes at starte omkring kl. 19:30. Tidspunktet kan dog variere, så kom i god tid.

Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende:

1. Valg af dirigent.
  2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år.
  3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse.
  4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse af medlemskontingenter.
  5. Forslag fra bestyrelsen.
  6. Forslag fra medlemmerne.
  7. Indførelse af svensk modereret slagspil i A-rækken. Thomas Kvistgaard
  8. Herreklubben som sponsor for en af vores klubturneringer. Thomas Kvistgaard
  9. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

– På valg er Jørn Baasch-Pedersen og Martin Fuglsang Jensen. Begge ønsker, ikke at stille op til genvalg.

1. Valg af revisor.
  2. Eventuelt.

Forslag eller indlæg fra medlemmerne

Har du et forslag til næste sæsons afvikling, eller ønsker du taletid angående et emne? Send da mail til: herre@hammelgolfklub.dk – senest 10 dage før generalforsamlingen.

Årsafslutning

Årsafslutningen starter med golf kl. 16. Herefter er Herreklubben vært, for et traktement, hvorpå generalforsamling og præmieuddeling, for henholdsvis oktober og for hele året, følger.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i Herreklubben.