Danmarksturneringen 2017

HGK elite deltager i DGU’s Danmarksturnering i 2017  med 2 herrehold (4. division og Kvalifikationsrækken) og 2 damehold (2. division og Kvalifikationsrækken).

Spilledatoer
6-7 maj
17-18 juni
12-13 august

Holdudtagelse
Alle 4 hold udtages af Ian Appleyard.
Ian udtager holdene på baggrund af:

• Evt. resultater til og placering på nationale ranglister (f.eks. DGU og Titleist Ranglister)
  • Placering på HGK ranglisten (se nedenfor)
  • Afleverede markør-underskrevne scorekort til Ian (gerne fra spil på udebaner)
  • Træningsindsats og antal spillede runder
  • Holdets sammensætning (særligt vedr. foursome)
  • Turneringsreglerne (spærring efter runde 3)

Der udtages 7 spillere til hvert herrehold og 5 spillere til hvert  damehold.
Holdene udtages fredag, ugen før match-weekend.

Ranglisteturneringen 2017

Alle herrer med hcp. 12,9 og damer med hcp. 25,0 (dispensation kan gives) eller lavere kan deltage i ranglisteturneringen. Ranglisteturneringen tæller som ét af flere udtagelseskriterier til Danmarksturneringen, se ovenstående.

Spilleform
Spilleformen er STABLEFORD scratch fra hvid/blå tee.

Tilmelding
Ved deltagelse i ranglisteturnering tilmelder man sig ved at skrive sig på turneringslisten som findes i klubhuset. Lister findes i eliteskuffen og første spiller lægger listen ind i caféen.

• Navn skal registreres inden man slår ud fra 1. tee
  • Markør skal være tilmeldt ranglisteturneringen
  • Alm. regler for slagspilsturnering er gældende, og hcp. reguleres automatisk

Spilletidspunkt
Alle torsdage og lørdage hvor der i klubkalenderen er oprettet rangliste. Tjek golfbox.
Der må på de udvalgte dage spilles fra solopgang til solnedgang.

Ranglisten
Det er gennemsnittet af spillerens tre bedste resultater de seneste 8 uger, der bestemmer placeringen på ranglisten.
Tællende til ranglisten er ligeledes klubturneringer spillet fra hvid/blå tee. Se kalender for mulige klubturneringer.

Spørgsmål
Spørgsmål til regler for rangliste rettes til Niels Jørgen Strøm, telefon 24 21 21 24 eller Anders B. Larsen, telefon 22 39 30 25, som begge er administratorer af ranglisten.