Opstartsmøde Hammel Elite 2017

Evaluering sæson 2016: At kende pindplacering på hjemmebane er godt. Forsæt gerne med procedure, som sikrer det. Måske krydret med taktisk placering på 18. (Nr. 1). Større træningsmængde, engagement, færre afbud i den kommende sæson end 2016 var der enighed om skulle til.

Træning med Ian: Udover de allerede planlagte dage, (se nedenfor), blev det besluttet, at der den første tirsdag og onsdag i hver måned fra kl. 18.00 til 20.00 er fællestræning med Ian. Henrik står for at lave opslag på Facebook inden, hvor man skal melde sig til. Hvis der er for få tilmeldte en af dagene aflyses denne.

Fællestræning uden Ian: Fast aften kommunikeres ex. onsdag fra kl. 18 til 20.  Individueltræning ex. 10 turskort og Trackman aftale til særpris undersøges af Ian/Anders grundet økonomi. Der undersøges også om, der kan bookes fællestræning uden alle skal være medlem i Indoor Golf Arena i Hørning.

Målsætning 2017: Ian spurgte om deltagerne havde fået kigget deres individuelle målsætninger for 2016 igennem. Det var der ikke mange der havde. Målsætning hold: Damer begge hold rykker op. Herrer: Større træningsindsats og flere spillede rangliste runder, så chancen for oprykning er maksimal. Truppen er blevet rettet til, så det ”kun” er de spillere, der virkelig vil der nu er på. Hvis nogle kender en eller flere i andre klubber der kunne forstærke truppen, må de meget gerne opfordre dem til at kontakte Anders.

Ranglisten: Modsat 2016, hvor det var de 3 bedste runder de sidste 6 uger der talte, er det nu de sidste 8 uger. Dette for, at der spilles flere runder henover sommeren. Alle hold udtages af Ian. For at sikre at det er det stærkeste hold, der stilles er kriterierne udvidet til bl.a. også at gælde resultater fra nationale ranglister, træningsindsats og antal spillede runder. Hvis man skulle have spørgsmål til hvorfor man ikke er udtaget, er man altid velkommen til at gå til Ian for at få en forklaring. Datoer, spilform, udtagelseskriterier mv. ligger på hjemmesiden.

Holdledere: Damerne har nok af disse. Det har herrerne ikke, derfor opfordres der til at spørge om, der er en eller flere der vil. Når Ian er med er han holdleder. Hvis der ikke er nogen med, er det 1. single der er holdleder.
Sponsor/tøj: Størrelser blev prøvet og 200 kr. i egenbetaling betalt.

Eventuelt: Folk mente ikke de havde behov for regelundervisning. Der var enighed om, at der bliver en god sæson!

Vigtige datoer for HGK elite 2017 ser foreløbig sådan ud:

• 06.februar Opstartsmøde
  • 04.marts Volstrup golf