Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Opstartsmøde Hammel Elite 2017

Evaluering sæson 2016: At kende pindplacering på hjemmebane er godt. Forsæt gerne med procedure, som sikrer det. Måske krydret med taktisk placering på 18. (Nr. 1). Større træningsmængde, engagement, færre afbud i den kommende sæson end 2016 var der enighed om skulle til.

Træning med Ian: Udover de allerede planlagte dage, (se nedenfor), blev det besluttet, at der den første tirsdag og onsdag i hver måned fra kl. 18.00 til 20.00 er fællestræning med Ian. Henrik står for at lave opslag på Facebook inden, hvor man skal melde sig til. Hvis der er for få tilmeldte en af dagene aflyses denne.

Fællestræning uden Ian: Fast aften kommunikeres ex. onsdag fra kl. 18 til 20.  Individueltræning ex. 10 turskort og Trackman aftale til særpris undersøges af Ian/Anders grundet økonomi. Der undersøges også om, der kan bookes fællestræning uden alle skal være medlem i Indoor Golf Arena i Hørning.

Målsætning 2017: Ian spurgte om deltagerne havde fået kigget deres individuelle målsætninger for 2016 igennem. Det var der ikke mange der havde. Målsætning hold: Damer begge hold rykker op. Herrer: Større træningsindsats og flere spillede rangliste runder, så chancen for oprykning er maksimal. Truppen er blevet rettet til, så det ”kun” er de spillere, der virkelig vil der nu er på. Hvis nogle kender en eller flere i andre klubber der kunne forstærke truppen, må de meget gerne opfordre dem til at kontakte Anders.

Ranglisten: Modsat 2016, hvor det var de 3 bedste runder de sidste 6 uger der talte, er det nu de sidste 8 uger. Dette for, at der spilles flere runder henover sommeren. Alle hold udtages af Ian. For at sikre at det er det stærkeste hold, der stilles er kriterierne udvidet til bl.a. også at gælde resultater fra nationale ranglister, træningsindsats og antal spillede runder. Hvis man skulle have spørgsmål til hvorfor man ikke er udtaget, er man altid velkommen til at gå til Ian for at få en forklaring. Datoer, spilform, udtagelseskriterier mv. ligger på hjemmesiden.

Holdledere: Damerne har nok af disse. Det har herrerne ikke, derfor opfordres der til at spørge om, der er en eller flere der vil. Når Ian er med er han holdleder. Hvis der ikke er nogen med, er det 1. single der er holdleder.
Sponsor/tøj: Størrelser blev prøvet og 200 kr. i egenbetaling betalt.

Eventuelt: Folk mente ikke de havde behov for regelundervisning. Der var enighed om, at der bliver en god sæson!

Vigtige datoer for HGK elite 2017 ser foreløbig sådan ud:

 • 06.februar Opstartsmøde
 • 04.marts Volstrup golf
 • 08.april Træning
 • 09.april Åbningsturnering
 • 22.april Træning
 • 06.maj Danmarksturnering
 • 07.maj Danmarksturnering
 • 11.juni Træning
 • 17.juni Danmarksturnering
 • 18.juni Danmarksturnering
 • 12.august Danmarksturnering
 • 13.august Danmarksturnering
 • 07.oktober Afslutning 2017

TESTIMONIALS

Hvad andre siger om os

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer