Danish Charity Golf 2018

Vil du støtte op om et godt formål, samt nyde en dag i godt selskab? Så tilmeld dig ….. i Hammel Golf Klub fredag 28. september.

Golf og netværk i en god sags tjeneste

Det er første gang at Danish Charity Golf afholder en golfturnering for at skaffe penge til at hjælpe udsatte børn og unge i Danmark. Turneringen er åben for alle golfere. Dagen byder på sjove konkurrencer, gode indlæg og flotte præmier til både match og efterfølgende auktion.

Vi er stolte over at vi kan afholde denne første turnering på Danmarks måske smukkeste golfbane beliggende i et let bakket terræn nær Frijsenborg Skov og Hammel by. Så støt op om dette initiativ, og vi garanterer dig en god oplevelse med både fagligt og underholdende indhold. Matchen afvikles i samarbejde med organisationen Landsforeningen Talentspejderne, Hammel Golfklub og Danske Bank, og overskuddet går ubeskåret til Landsforeningen Talentspejdernes arbejde.

Klik Her og læs mere om Landsforeningen Talentspejderne og Danish Charity Golf

OMTALE