Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Velkommen

Hammel Golf Klub er beliggende i den lille oase mellem Hammel By og Frijsenborg Gods rige skovområder. Banen byder medlemmer og gæster på alle golfens usigelige glæder – og små sorger. Anlagt i 1992/99 fremstår Hammel Golf Klubs bane gennemtænkt, varieret og velplejet og med længder fra 95 til 520 meter byder vi på udfordringer for alle. Med brede fairways og bidende semirough snor banen sig mellem åbne vidder, kuperet terræn, afbrudt af søer og såvel store som mindre træer og buske. Undervejs vil du yderligere møde velvalgt beplantning, vand og klipning samt fairwaybunkers – og naturligvis den til tider allestedsnærværende rough, der kræver opmærksomhed og overvejelser.

Alt sammen belønner det den fornuftige, den mere vovede men veludførte beslutning og ja, straffer det modsatte på vejen mod de 18 greens, der kan være endog meget godt beskyttet af greenbunkers.  Tjek altid hulplaceringen, inden du går ud på 1. tee og udtænk så dine planer for, hvordan du bedst angriber banen og indtager greens.
Læg undervejs mærke til naturen omkring dig, træk vejret dybt ind, nyd udsigten, samværet og dit golfspil.
Efter din veloverståede runde står personalet i Café 19 klar med et velfortjent måltid og drikke ved bordene udenfor, mens du vender runden, hygger dig med dine medspillere og samtidigt kan nyde de flotte udslag på hul 1 og de fine indspil mod 18. green blot få meter fra jer.
Hammel Golf Klub byder dig hjerteligt velkommen.
Vi håber, du vil nyde vores bane og den gode stemning i klubben. Vi ønsker dig Rigtig God Tur – hold din bold i spil.
Velkommen, tak for dit besøg og på snarligt gensyn – Hammel Golf Klub.

Medlemskab i Hammel Golf Klub

Er du interesseret i at blive medlem af Hammel Golf Klub? – Så byder vi dig velkommen!

Ved indgangen til sæson 2016/17 er vi allerede godt 900 seniorer og ca. 110 juniorer der nyder golfsporten i Hammel Golf Klub – men der er også plads til DIG!

Hvis du tidligere har været medlem af en DGU golfklub, med et registret handicap, kan du blive medlem af Hammel Golf Klub med det samme.

Er du nybegynder har vi åbent – og starter nybegynderhold i april 2017

Hvis du er interesseret i medlemskab i Hammel Golf Klub, er det blot at udfylde indmeldelsesblanket – Klik Her

Indmeldelsesgebyr og kontingentsatser for sæson 2016/17 (se kontingent). Kontakt vores sekretariat for mere information om vore fordelagtige tilbud om betaling.

Nybegyndere skal igennem 2 begynderprogrammer for at opnå DGU kort, med ret til at spille på andre baner
(se begynderprogrammer).Prøvemedlemmer skal igennem begynderprogram for prøvemedlemmer (se under prøvemedlemsprogram).
Ved indmeldelse efter prøveperioden skal begynderprogram 2 gennemgås (se begynderprogrammer).Kontakt eventuelt sekretariatet for nærmere oplysninger på telefon 86 96 18 19 eller på mail adressen info@hammelgolfklub.dk

Klubhus og faciliteter

Hammel Golf Klub er etableret af en række initiativrige personer tilbage i 1992, hvor de første 9 huller blev anlagt på den vestlige side af Mosevej, hvor der i dag ligger villakvarter. De første 9 huller på det eksisterende anlæg blev taget i brug i 1999, da kommunen havde godkendt ny lokalplan med etablereing af byggegrunde vest for Mosevej, og klubben således måtte finde nye arealer – øst for Mosevej.

Anlægsarbejde med udvidelse fra 9 til 18 huller startede i september måned 2002, og 18-huls banen var klar til sæson start 2004. I forbindelse med baneudvidelsen, blev der anlagt nyt træningsområde, med bunkers og indspilsgreen tæt på klubhuset, ligesom parkeringsområdet blev udvidet til det dobbelte.

TESTIMONIALS

Hvad andre siger om os

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer

Hvorfor vælge HGK

Klubhuset blev officielt taget i brug den 7. april 2001. Der er gået utrolig  mange timer med at planlægge og udføre dette projekt, som virkelig er blevet en smuk ramme omkring klubbens aktiviteter. Efter en større ombygning i vinteren 2006/07 er klubhuset udvidet med 119 kvm. Blandt andet med nyt køkken til Café 19, og samtidig er den tidligere terrasse mellem klublokale og sekretariat inddraget, og udgør nu et flot, lyst og dejligt klublokale.

Størstedelen af det store arbejde med etablering af det nye klubhus er udført af medlemmer i klubben.

Hammel Golf Klub har ca. 1000 medlemmer, jævnt fordelt med hensyn til alder og køn. Klubbens medlemmer er meget engagerede og aktive både på og uden for banen, og klublivet dyrkes flittigt i det hyggelige klubhus.

Her findes alle faciliteter såsom omklædningsrum, bad, møderum, ProShop samt Café 19.

Med masser af aktiviteter det meste af året, danner klubben ramme om et hyggeligt miljø til glæde for klubbens medlemmer og gæster.

Gem