Som indmeldt efter endt prøveperiode eller som medlem efter endt Begynderprogram 1 får du udleveret et kort med Begynderprogram 2.

Begynderprogram 2 består af følgende:

6 individuelle træningslektioner a’ 20 min. varighed, som du selv betaler.

Regelundervisning-2 af ca. 2 timers varighed.

5 begynderturneringer på 18 hullers banen.

Regelprøve.

Begynderprogram 2 er obligatorisk.

De 6 træningslektioner, regelundervisning og regelprøve skal være afsluttet indenfor 1½ år.

ad 1: Du skal selv aftale træningslektionerne med klubbens trænere

ad 2 og 4: Der ophænges tilmeldingslister til regelundervisning 2 og regelprøve på regeludvalgets opslagstavle.

ad 3: Der ophænges tilmeldingslister til begynderturneringer på begynderudvalgets opslagstavle. Listen tages ned kl.18 tirsdagen før, og spillere der endnu mangler at få udfyldt Kort 2 skal sætte kryds i ­kolon­nen kort 2

Klubturneringer tæller også som begynderturneringer. For eventuel deltagelse signeres i sekretariatet

Det er dit eget ansvar at få udfyldt kortet.

Spilletilladelse til 18 hullers banen får du, når du har spillet 18 huller på par 3 banen -2 gange- i 36 Stableford point (90 slag), dokumenteret ved underskrevne scorekort, der afleveres samlet i postkassen til scorekort sammen med dit Kort 2.

Dit Kort 2 lægges efter påtegning af spilletilladelse i kassen mærket Kort 2 under greenfee-skranken.

Indtil spilletilladelsen på 18 hullers banen er opnået, kan du deltage i begynder turneringerne på par 3 banen og begynderturneringerne den sidste torsdag i måneden på 18 hullers ba­nen. Tilmelding som beskrevet ovenfor på op­hæng­te lister.

Når du får spilletilladelse til 18 hullers banen sættes du i Hcp. 54.

Herrerne gul tee i Hcp. 54 = 59 slag og

Damerne rød tee i Hcp. 54 = 57 slag.

Herefter kan du deltage i begynderturneringerne.

Så længe man er under golfuddannelse (kort 2) vil vi tilstræbe, at du får en hjælper med rundt til begynderturneringerne.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Udlevering af DGU kort: Når du har spilletilladelse til 18 hullers banen og du har afleveret dit udfyldte Begyndekort 2 i postkassen til scorekort, kan dit DGU kort afhentes ca. en uge efter i sekretariatet.

DGU kortet er en forudsætning for at kunne spille på andre baner, og det skal altid medbringes.

Hold dig orienteret, ved altid at læse på opslagstavlerne.

Hammel Golf Klubs trænere er godt uddannede og har mange års erfaring.

De ved hvad de taler om – at være Pro i en golfklub kræver mange egenskaber og vi er glade for at vores Pro´er er blandt de bedste.

Velkommen i Hammel Golf Klub