Som nybegynder skal du gennemgå nedenstående

Begynderprogram 1:

4 træningslektioner à 50 min. hvor der undervises i de forskellige slag og sving

1 times regelpraktik på par-3 banen, hvor du går rundt uden at spille og ser nogle af reglerne demon­streret i praksis. Mødested ved klub­huset på par-3 banen

Regelundervisning 1 er teoriundervisning, hvor der undervises i de mest nødvendige etikette- og golfregler. Afholdes i klubhuset i direkte forlængelse af regelpraktiktimen. Varighed ca. 2 timer.

Kaninprøve, hvor du spiller nogle huller, samtidig med at regel- og etikette kendskabet afprøves.
Der forklares ligeledes om scorekortet og pointsystemet. Kaninprøven afholdes i direkte forlæn­gelse af 3. træningslektion.

Ved første lektion udleveres et kort påtrykt ovenstående program.

Alle dele er obligatoriske og en forudsætning for at få spilletilladelse til par-3 banen og senere 18 hullers banen. Husk at få dit kort påtegnet ved hver lektion eller undervisning.

Der er dit eget ansvar at få udfyldt kortet.

Spilletilladelse til par-3 banen får du, når du har bestået Kaninprøven.

Når du har fået spilletilladelse til par-3 banen, er der mulighed for at deltage i:

Turneringer på par-3 banen torsdag eftermiddag.

Begynderturneringer på 18 hullers banen den sidste torsdag eftermiddag i hver måned.

Tilmelding skal ske på ophængte lister på begynderudvalgets tavle, eller på www.golfbox.dk

Spilletilladelse til 18 hullers banen får du, når du har spillet 18 huller på par-3 banen – 2 gange – til 36 Stableford point (90 slag), dokumenteret ved samlet aflevering af underskrevne score­kort i postkassen til scorekort.

Når du har fået spilletilladelse til 18 hullers banen, er der mulighed for at deltage i:

Begynderturneringer hver torsdag eftermiddag. Tilmelding skal ske på ophængte lister.

Når du har afleveret dit udfyldte kort med Begynder­program 1 i postkassen til scorekort, får du udleveret et kort påført Begyn­derprogram 2.

Hold dig orienteret, ved altid at læse på begynderudvalgets opslagstavle.
Her vil alle meddelelser og tilmeldingslister blive sat op.

Praktiske oplysninger:

• Klubhuset på Mosevej er åbent i alle lyse timer.
  • Klubhuset på Gl. Voldbyvej er altid åbent.(par-3 banen)
  • Det er toilet og opholdsrum i klubhuset på Gl. Voldbyvej.
  • Parkering ved par-3 banen skal ske ved klubhuset på Gl. Voldbyvej.
  • Klubbens cheftræner er PGA Pro Ian Appleyard
  • Shoppen er åben hver dag fra 1. april til 31. oktober. Åbningstiderne ses wwwhammelgolfklub.dk samt  på døren.
  • Sekretariatets åbningstid på hammelgolfklub.dk, samt ved opslag ved sekretariatet.
  • Som medlemsbevis udleveres en medlemsbadge. Har du en bag, skal badgen anbringes synligt på denne.

Hammel Golf Klubs trænere er godt uddannede og har mange års erfaring.

De ved hvad de taler om – at være Pro i en golfklub kræver mange egenskaber og vi er glade for at vores Pro´er er blandt de bedste.

Velkommen i Hammel Golf Klub